Reuzen brainstormdag in Hof van Busleyden

30 maart 2019. Brainstormdag van ReuzenMechelen… Met onze reuzen zullen we onze opwachting maken op Erfgoeddag (28 april), willen we ons laten zien op de braderie op 1 juni … en op zondag 7 juli gaan twee van onze reuzen op ééndagsreis naar Nieuwpoort, waar ze Mechelen zullen vertegenwoordigen in een reuzenstoet… Wie zin heeft om ons te vervoegen: geef maar een seintje. We kunnen heel wat dragers gebruiken! Maar ook op andere manieren kan je een handje toesteken! Plezier en een toffe groep collega’s gegarandeerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close