Sint-Jozef Colomaschool beleeft Reuzedag!

19 maart 2019. Coloma verwelkomde deze namiddag drie van de vijf Mechelse reuzenkinderen.  Klaaske, Mieke en Noa vertegenwoordigden hun familie die verder nog bestaat uit broertjes Janneken en Amir, vader en moeder en grootvader Reus. De jongelui hadden heel speciaal geoefend voor een reuzendans, en het moet gezegd dat het hoge trio dit met veel genoegen bekeek.  Ze waagden zich trouwens zélf aan wat danspasjes.  Reuzen doen dit immers graag moet je weten.

Nadien werd er wat verteld over het leven van de reuzen…  De kinderen mochten leeftijd, grootte en gewicht proberen te raden…  Eeuwenoud zijn ze al.  Noa en broertje Amir zijn de jongsten van het gezelschap.  Zij zagen pas vijf jaar geleden het levenslicht, en vervoegden hiermee hun honderden jaar oude familie.  En nadien mochten de leerlingen wel eens in een reus kruipen om te zien en te voelen hoe het is om een reus te dragen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close