Erfgoedag.

28 april 2019. De jongste reuzenkinderen van onze Grootste Familie, Noa en Amir, waren aanwezig.  En in primeur toonden ze een nieuwigheidje!  De mensen van Arbeidszorg maakten immers regenjassen voor onze reuzen.  Dit naar een ontwerp van Brigit De Coninck.  Hiervoor werden afgedankte tenten gebruikt.  Ondertussen gaven de vrijwilligers van ReuzenMechelen tekst en uitleg en probeerden ze bezoekers te overtuigen om in de toekomst ook hun schouders letterlijk en figuurlijk onder dit bijzonder erfgoed te zetten.  Kinderen konden kleine papieren reusjes maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close